Wethouder Schrik schiet expositie open

Woensdagavond 1 juni opende wethouder Pascal Schrik, voor het oog van vele genodigden en bezoekers, met een welgemikt schot de expositie ’75 jaar Voetbal in Schoonebeek’.

Vanaf nu tot en met zaterdag 25 juni kan iedereen genieten van de vele prachtige foto’s en vitrines vol mooie herinneringen.

Na de opening bezochten de vele aanwezigen uiteraard de expositie. De reacties waren lovend. Aansluitend was er een gezellige ‘after party’ waarin veel oude en nieuwe verhalen met elkaar gedeeld werden.

Openingstijden
De expositie is verdeeld over twee locaties: De Waag’nschuur en ’t Aole Gemientehoes en is tot en met zaterdag 25 juni elke dinsdag tot en met zaterdag te bekijken van 13.00 – 17.00 uur.
Zondag 19 juni is er een extra openstelling van 13.00 – 16.00 uur. De entree is gratis.

Wandel- en fietsroute
Als verlengstuk van de expositie is een wandel – en fietsroute van 5 km uitgezet in het dorp. Onderweg komt u 42 prachtige fotoborden tegen die een mooi beeld geven van 75 jaar voetbal in ons dorp. Er is een brochure met routebeschrijving en een korte beschrijving van elke foto beschikbaar. Deze is gratis af te halen in De Waag’nschuur (tijdens genoemde openingstijden) en bij ’t Aole Gemientehoes tijdens hun reguliere openingstijden.