SiA in 2020

In 2020 had Schoonebeek in Actie twee grote plannen:

Door de coronacrisis zijn onze plannen ingrijpend gewijzigd. Het Bevrijdingsfeest is uitgesteld naar 2021. Het plan is om het complete en zeer uitgebreide programma dan alsnog uit te voeren. Wat overigens wel in 2020 doorgaat, is het prachtige magazine ‘Schoonebeek Vertelt’. Kijk hier voor meer informatie.

Het onderzoek naar de doorstart van de Schoonebeker Echo is opgestart, maar is door de omstandigheden voorlopig on hold gezet. Overleg met allerlei partijen is nu niet of nauwelijks mogelijk. Er ligt echter een concreet actieplan klaar om het onderzoek uit te voeren. Zodra het kan, pakken we de draad weer op.

Het thema van de het Bevrijdingsfeest is en blijft ‘de kracht van verbinding’. Dat hanteren we ook in deze coronatijd. We helpen de middenstand met allerlei acties. Daar hebt u vast al wel iets van vernomen. Zie onderstaande filmpjes.

Zo kunnen we als Schoonebeek in Actie nog steeds doen waar we goed in zijn: samen met anderen mooie en zinvolle dingen organiseren voor ons mooie Schoonebeek!