Uitkomsten behoefteonderzoek

We gaan opstarten!

Onder dit bericht vindt u de uitkomsten van het behoefteonderzoek onder inwoners in detail weergegeven. Met daarbij de conclusies die wij als werkgroep daaraan verbinden.

Woensdag 26 augustus hebben we als werkgroep vergaderd. Op basis van de positieve uitkomsten van het onderzoek is besloten dat we de volgende stappen gaan zetten op weg naar het Dorpsportaal Schoonebeek. Met meerdere kanalen, zoals in ieder geval een website, een papieren blad en social media. In een later stadium kan hier wellicht nog meer bijkomen.

In de volgende fase, die loopt tot 1 november, gaan we de plannen concreet uitwerken en de start voorbereiden. Het project heet vanaf nu dan ook ‘Opstart Dorpsportaal Schoonebeek’. Ons plan is om eind dit jaar ‘live’ te gaan. Voorwaarde is dat we alles financieel rond krijgen voor de komende jaren. Daar hebben we vertrouwen in, maar of dit ook daadwerkelijk gaat lukken is onderdeel van de fase die nu begint. In de komende fase gaan we ook de personele bezetting op alle taken verder uitwerken. Daarvoor nemen we o.a.  contact op met de (46) mensen die zich als vrijwilliger hebben opgegeven. We houden u op verschillende manieren op de hoogte van de voortgang.
Wilt u meer informatie over dit project? Klik dan op bovenstaand plaatje

Klik op het plaatje hiernaast om de nieuwsbrief met uitkomsten te lezen.

Deze wordt dit weekend ook huis-aan-huis bezorgd.