Nominaties Sportverkiezing: kom op mensen!

Voor een actief en sportief dorp als Schoonebeek moet het toch mogelijk zijn dat we voldoende nominaties krijgen voor de Sportverkiezing. Zeker als de laatste keer alweer vijf jaar geleden is. 

Maar….. het wil nog niet echt vlotten met het nomineren van sporters en sportvrijwilligers. Daarmee doen we de kandidaten, die er vast en zeker, ernstig tekort. We hebben verenigingen aangeschreven, maar ook individuele inwoners (alleen of in groepjes) kunnen mensen of teams nomineren. Vaak wordt gedacht het om sporters gaat die een landelijke of regionale prijs gewonnen moeten hebben, maar daar gaat het natuurlijk helemaal niet om. Het gaat om een prestatie die in verhouding staat tot de persoon of diens inspanning, dus dat biedt heel veel mogelijkheden.

Daarom nogmaals de oproep: ken je mensen die zo’n eervolle en inspirerende prijs verdienen, geef ze dan op. Dat kan door een mailtje te sturen naar deelname@schoonebeekinactie.nl met daarbij ook een korte argumentatie voor de nominatie. Kom op mensen: nomineer!